Portfolio review

Digital Portfolioreview

Flerfaldigt belönade fotografen John Hagby hjälper dig med feedback på din portfolio. 
Ibland behöver man ett bollplank och någon som vågar säga "sanningen". Att få bra feedback på sina bilder är något av det mest utvecklande man kan utsätta sig för. Också för många något av det mest skrämmande när det gäller sitt kreativa utelämnande.
John Hagby har flera år i rad tagit förstapris på SM i fotografi, han har varit en del av Svenska Landslaget i fotografi under flera år (första året 2016). Två utbildningar som internationell bilddomare med vikt lagd på att fotografera människor. De tävlingar han vunnit har varit i Porträtt och Fine art och det är också här som John sticker ut som bilddomare. Har du andra typer av bilder går det såklart också att få Johns utlåtande och konstruktiv kritik utlovas. Enkelt sagt, vill du ha bilder på människor bedömda, oavsett om det är porträtt, bröllop, familjebilder, mode, reklam eller annat med människor i så kommer John kunna hjälpa dig att ta nästa steg i din utveckling och kanske också komponera din portfolio i sin helhet.
En digital portfolio review kan se ut på två sätt. Antingen skickar du in dina bilder som du vill få bedömda och begär en förinspelad skärmdelning som du får i form av en videofil eller så kan du boka in ett skypemöte där du och John går igenom bilderna gemensamt, detta tar ca 30-60 min (spelas inte in). 
Bilderna bedöms i sitt digitala format, alltså inte som en korr för print.
Minimum antal bilder är 5st för att man ska kunna se huruvida du som fotograf har en återkommande stil eller om du "spretar" i ditt bildspråk. I priset 800:- ingår bedömning på 5-8 bilder. Extra bilder kostar 100:-/st (detta faktureras separat)
Write your awesome label here.
Created with